Челендж «День без іграшки» в закладі дошкільної освіти №15 «Лелеченька»

10.02.2021р. в закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №15 «Лелеченька» Дрогобицької міської ради з метою впровадження STREAM-руху, керуючись дорожньою картою STREAM-рухів у закладах дошкільної освіти мм. Дрогобича та Стебника на 2020-2021р. відбувся челендж «День без іграшки».

Весь колектив ретельно готувався до цього дня. До приходу дітей з груп зникли всі іграшки, натомість з’явились різноманітні матеріали: коробки, ящики, харчова плівка, природний матеріал. Педагоги придумували різні форми роботи. Наприклад, виховательки середньої групи №4 «Світлячок» Г.Строгуш, О.Микитин підготували цікаве спортивне свято на подвір’ї «Пригоди Сніговичка». З дітьми старшої групи №1 «Дзвіночок» муз. керівниця провела оригінальний флешмоб «Справжня дружба меж не знає».

Креативними, творчими проявили себе такі педагоги: О.Коваленко, Л.Уханська, Н.Мариновська, О.Синенко, Н.Василиків, Г.Кобрин та інші. Разом з дітьми вони створювали флораріуми, малювали зимові пейзажі на харчовій плівці, на сніжку, виготовляли маски з паперових пакетів, творили світ гри з підручних матеріалів. І дорослі, і діти отримали незабутні емоції. Це був справжній вибух дитячої уяви, фантазії, творчості. Здобутками дітей педагоги поділились з батьками у Viber-групах і були приємно вражені їхніми відгуками.

 З впевненістю можна сказати, «День без іграшки» став потужним мотиватором як для педагогів, так і для дітей, стимулював до нових звершень і відкриттів.

Вихователь-методист М.Федак

(355) 17 лютого 2021 р. – YouTube

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *