Вітаємо переможців вебквесту «Читацький дайвінг»

Активні читачі цієї весни відкрили сезон пірнання – у книжки. Надихнулися Франковим “Книги – морська глибина…” і взяти участь в онлайн-змаганні.
На школярів 5 – 8 класів очікувала квест-кімната, а в ній – п’ять запитань. Хто багато читає – той легко може відшукати відповіді й розгадати ребуси. Кожне завдання має частинку кодового слова. Той, хто знайшов код, відкриє двері переможцем онлайн-квесту “Читацький дайвінг”.
Звісно ж, зорієнтуватися відразу непросто, але в житті книги допомагають у складних ситуаціях – так було й тут. Звісно ж, беруть сумніви, бо у питаннях заховалися і Том Соєр, і Захар Беркут, і фарбований лис. Але наші учасники і учасниці енегрійні та цілеспрямовані. Найшвидшими читачами-дайверами стали: учень 6 – Б класу ліцею № 7 Михайло Стечкевий та учнів 8-х класів гімназії № 10 Анна Палюн та Павло Саміло. Вітаємо з перемогою!
Разом з Центром професійного розвитку “пірнали” більше 50-ти учасників та учасниць. Сподіваємося, усім було цікаво. Тож ми спробуємо влаштувати схожий квест ще раз. Усе – заради читання. Бо такий “вид спорту” також сприяє загартовуванню – інтелектуальному та ціннісному. А нація, яка багато читає, стає неймовірно сильною.
Тож читайте традиційну книгу чи електронну, роман чи поезію, перед сном і серед дня! Читайте – це круто у всі часи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *