Державна служба якості освіти у Львівській області провела практичний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти Дрогобицької МТГ

12 листопада 2021 року управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області проведено практичний семінар «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості освіти» для керівників закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ТГ за участі Андрія Хамика, заступника начальника  відділу інституційного аудиту управління ДСЯО у Львівській обл.

Учасники семінару розглянули етапи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти: від розроблення стратегій та процедур розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти до самооцінювання та планування розвитку. Також спікер розповів про основні дванадцять кроків до побудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти. В ході семінару керівники  мали можливість проаналізувати та оцінити за відповідними індикаторами, критеріями та вимогами освітні середовища та управлінську діяльність у своїх закладах освіти.

За результатами зустрічі учасники отримали корисну інформацію та практичні поради щодо підвищення якості освітньої діяльності в своїх  закладах освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *