Екскурсія для освітян ВПО

У Дрогобичі мешкають внутрішньо переміщені особи. Серед них є й освітяни. Центр професійного розвитку педагогічних працівників вирішив зв’язатися з кожним. У цьому допоміг Дрогобицький міський центр соціальних служб, зокрема, Ірина Дудник.
Ми зателефонували педагогам ВПО та дізналися про їхні потреби, бажання, можливості. З’ясувалося, що ми можемо взаємодіяти разом у професійному напрямку. Оскільки навчальний рік завершився, співпраця відтермінувалася на серпень. Але велике бажання зустрітися раніше спонукало нас влаштувати екскурсію для колег з інших міст. Власне, 16 червня вона відбулася завдяки сприянню туристично-інформаційного центру. Екскурсовод Ольга Бунда так захопливо розповідала про місто, що півторагодинна екскурсія – від площі Ринок, через вежу ратуші, вулицею Т. Шевченка – перетворилася на майже тригодинну мандрівку в часі.
Був навіть тест для гурманів, з можливістю поєднати чудернацькі назви галицьких страв та дізнатися, з чого кожна з них складається.
Ця зустріч стала можливою завдяки сумі зусиль кількох команд, тож дякуємо всім за співпрацю. А нам хочеться підтримати педагогів ВПО, щоб після перемоги вони повезли кожен у своє місто теплий спогад про Дрогобич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *