Завершилася акція ” Будь світлом для іншого”

Рядки Ремарка “В темні часи добре видно світлих людей” відомі майже всім.  У часи випробувань вони відгукуються по-особливому. А під час вимкнутого світла ці рядки наводять на думку про те, що всі ми можемо бути світлом один одному. Тож наш центр запропонував закладам освіти взяти участь в акції «Будь світлом для іншого».

Умови участі були простими:  використавши шаблони лампочок,  ми пропонували педагогам поспілкуватися з учнями про силу єдності й підтримки, поміркувати, як можна дати своє світло іншому, а відповідь записати на паперовій “лампочці”. Таким чином, утворювалася ціла гірлянда з пропозиціями “світлих людей”: хтось пропонував обійми, хтось павербанк для підзарядки телефона, хтось жарт, канапку чи ковток гарячого чаю з термоса.

На нашу пошту надійшло чимало світлин-ілюстрацій цієї акції. Тому ми радо ділимося ними з усіма. Нехай і вам буде світло й тепло, де б ви не були.

А ми переможемо! І згадаємо цю зиму не як серію блекаутів, а як кольорову гірлянду підтримки.

Додаємо до світлин віршований супровід від учнів 7-Б класу ліцею № 3 імені В’ячеслава Чорновола ( класний керівник Суховерська Ольга Мар’янівна, асистент учителя Чапля Марта Богданівна).

Сміємося чи посміхаємося

Ми світло тобі даруємо.

Ми тут не даремно,

Тоді коли темно

Світи,

Світи.

Ми тут не даремно,

Тоді коли темно

Світи,

Світи,

Світи,

Світи, не згасай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *