Онлайн-подія “Освітній бум” відбулася!

25 жовтня з 9.45 до 17.00 тривала онлайн-подія “Освітній бум” для педагогів Дрогобицької міської ТГ. Шестеро крутих експертів ділилися ідеями, думками та знаннями з більш ніж 170 освітянами. Запис на You Tube вже зібрав близько 1500 переглядів. Отож, і вам розповімо, про що ми дізналися.
Як можна використовувати SWOT-аналіз у навчальному процесі? Найкраще про це знає Іван Іванов, засновник Центру нової освіти, тренер з інноваційної педагогіки та ІКТ, автор практичних тренінгів і курсів, організатор онлайн-конкурсів для освітян, педагогічний дизайнер. Пан Іван на численних прикладах переконав, що такий аналіз просто і ефективно можна застосовувати в навчальній діяльності.
Про потужні можливості для вчителів та учнів від Малої академії наук України розповів Іван Антонюк, амбасадор проєктів у МАН. Іван описав цікаві живі проєкти МАН, плани і перспективи та надихнув на відвідини “Музею науки”.
Проактивний український педагог, громадський діяч, учитель географії та Захисту України класичної гімназії при ЛНУ ім. І.Я. Франка Сергій Хараху пояснив, з чого складається цифровий портрет вчителя і як важливо для педагога мати чітку життєву позицію.
Катерина Гольцберг детально розповіла про вплив когнітивних упереджень на роботу вчителя. Пані Катерина – відома авторитетна дитяча та сімейна психологиня, авторка багатьох публікацій. Вона підтримала освітян такими цінними знаннями, які стануть в нагоді й у роботі, і в житті загалом.
Оксана Добромільська – заступниця директора Меденицької СЗШ, але ми знаємо її як координаторку проєкту СООП, тому цінно було почути від практика про впровадження методології в закладі освіти.
Як використати Google-форму як повноцінний урок найкраще знає Олег Стечкевич, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та інноваційної освіти НУ “Львівська політехніка”, викладач Академії цифрового розвитку. Він залучив учасників до взаємодії, щоб усі охочі випробували себе в якості учнів.
Така подія була б неможлива без злагодженої роботи всієї команди. Велика подяка нашим експертам за вчасну фахову допомогу, за відкритість та готовність взаємодіяти. Дякуємо Сергію Оленичу, який спонсорував бізнес-пакет для проведення ZOOM-конференції, а також ліцею ім. Б. Лепкого за гостинність. Сподіваємося, “Освітній бум” стане для педагогів Дрогобицької міської ТГ великим мотиваційним вибухом у професійній діяльності. Далі буде…

Запис трансляції на You Tube тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *