Презентація досвіду “Сучасне освітнє середовище ЗДО №15 “Лелеченька”

Марина Федак, вихователь-методист та педагогічний колектив ЗДО №15 “Лелеченька”, які є учасниками проєкту «Забезпечення наступності в упровадженні особистісно-орієнтованої моделі змісту освіти, передбаченої Базовим компонентом дошкільної освіти та Державним стандартом початкової освіти» (куратор – Ольга Банах, старша викладачка кафедри педагогіки ЛОІППО )поділились досвідом організації комфортного й адаптованого до потреб дітей середовища, яке сприяє розвитку співпраці у групі, активізує діяльність дітей в пізнанні навколишнього світу, реалізації творчих задумів та мрій – створенням сучасного демократичного простору ранкової зустрічі.

Марина Федак презентувала складові простору ранкової зустрічі: табло приходу, графік уродинників, соціальні ролі, правила групи, екрани настрою, куточки усамітнення. Система роботи закладу свідчить, що педагоги перш за все орієнтуються на цінності демократії, повазі до основних прав людини і створюють умови для активної участі в освітньому процесі всіх дітей, у тому числі й дітей з особливими освітніми потребами.

Дякуємо колективу ЗДО №15 “Лелеченька” за вагомий внесок у професійний розвиток педагогів закладів дошкільної освіти Дрогобицької МТГ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *