Теплий дарунок для ЗСУ

Глибоко зворушені активною участю дитячих, педагогічних та батьківських спільнот закладів дошкільної освіти Дрогобицької міської ТГ, Стебницькій гімназії № 6 ім.Героїв АТО та Унятицькій гімназії в акції “Теплий дарунок для ЗСУ” в межах проєкту “Майстерня добрих справ”.

Ми вкотре довели свою єдність справами.

Ми можемо просто сказати «дякую», можемо молитися, можемо влаштовувати «Майстерню добрих справ» і передавати на фронт теплі речі та смаколики, як оце зараз. А можемо робити все разом, так найчастіше і є.

Ми не побачимо як захисники братимуть до рук обереги, радітимуть теплим речам, куштуватимуть енергетичні  батончики, каші, палитимуть окопні свічки… Ми не побачимо, бо вони не пустять нас в небезпеку. Вони б’ються, як леви, за нашу свободу, а ми стоїмо надійним єдиним тилом – суспільством, яке варте незалежної країни! Ми не побачимо, але відчуємо тепло і вдячність невидимими лініями зв’язку – від серця до серця. Те відчуття – складова нашої  віри в перемогу. Масштаби вашої участі просто вражають! Сухі сніданки, солодкі перекуси, кава, чай, мед, крупи, медикаменти, засоби гігієни, обереги, листівки, малюнки, новорічні іграшки, шалики, шкарпетки, устілки, термобілизна, ліхтарики, павербенки. Педагоги закупили парафін та виготовляли окопні свічки, в’язали шкарпетки. Всі дарунки благословив та освятив отець Іван Паньків під час спільної молитви за українське військо, в якій взяли участь директори ЗДО, працівники відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради та Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

Акція лише на кілька відсотків передає захисникам та захисницям нашу вдячність, якою переповнені серця. Знайте: ми стоїмо тут за вас так, як ви там – за нас. Ми не втомимося, не збайдужіємо і не будемо нарікати. Ми переможемо! І секрет – у нашій єдності, невідомій ворогу, незбагненній багатьом у світі. Бо ми – нація, яка просто зараз гартується найвищим гартом. Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *