З Днем Незалежності!

Шановна освітянська спільното!
24 серпня наша держава відзначала, відзначає і буде відзначати День Незалежності. То не просто день, коли був підписаний акт про проголошення незалежності України (хоча цей документ можна вважати свідоцтвом про народження). А день, за яким живий ланцюг і революція на граніті, референдум 1991 року і ухвалення Конституції, помаранчева революція та євромайдан. І до того – сотні років боротьби.
«А ви думали, що Україна так просто. Україна — це супер. Україна — це ексклюзив. По ній пройшли всі катки історії. На ній відпрацьовані всі види випробувань. Вона загартована найвищим гартом. В умовах сучасного світу їй немає ціни» – багатьом добре відомі ці рядки Ліни Костенко. Навіть коли найбільший каток історії нищить нашу землю, руйнує оселі та дороги, у нас ніхто й ніколи не відбере нашу незалежність. Бо це ексклюзив найвищої проби, незнищенне свідчення свободи людського духа, братерства й надії.
Тож вітаємо кожного з вас цьогоріч з таким близьким, як ніколи, святом, що вміщує в собі всі сенси, всі права на вільне життя вільних людей у вільній країні! Ми переможемо й відбудуємось! Ми не зганьбимося більше дріб’язком зрад та сварок. Ми – нація, яка має бути варта своїх героїв! Тож гуртуймося, об’єднуймося, відкриваймо тільки найкраще у собі та щедро даруймо його нашим дітям. Бо найцінніше, що ми можемо дати їм у спадок – то рідна земля.
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *