З Різдвом та Новим роком!

Дорогі освітяни!

На порозі Різдва Христового та Нового року маємо єдине на всіх сподівання – на перемогу! Віримо, що 2023 рік стане роком відновлення мирного літочислення, роком торжества світла над темрявою, початком розквіту нашої держави.

Ми навчилися вмикати світло в серці, ставати генераторами підтримки для учнів і колег, робити значно більше, ніж думали, що можемо витримати. Ми ростемо в нашій єдності. Ми прагнемо справедливості. Ми мотивовані любов’ю до України. І ми точно знаємо, що за нами – правда. Це і є нашою формулою перемоги.

 Нас споріднюють спільні цінності – милосердя, підтримка, небайдужість. Нарешті ми сказали правду і собі, й світові: Україна – європейська держава, молода та сильна.

Життя – тонке і філігранне. З усього цього горя втрат ми феноменально зуміли виплекати ще більше надії, любові й жаги до життя. Ми воліли б не розумітися на видах озброєння, не чути сирен, вимушено не користуватися гостинністю інших країн. Але не ми вибираємо час, у який живемо. Тож попри пекучі втрати і руйнування, бережіть себе і ближніх, тримайтеся, як та шафка з Бородянки.

Прийде мир. І тоді ваші великі серця, ваш професіоналізм, гартований у складних умовах року, що минає, потрібні будуть новій генерації, яка збудує  суспільство вільних людей. Тож готуйтеся продовжувати цю велику місію причетності до розквіту України з увагою, повагою та відвагою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *