Музика малює

Відбулось засідання професійних спільнот керівників музичних та вихователів ЗДО Дрогобицької МТГ – колективний перегляд відкритого комплексного заняття “Музика малює” у ЗДО №19 “Полуничка”.

Керівниця музична Ірина Мартинів та вихователька Оксана Біла сприяли не лише розвитку музичних навичок, а й стимулювали творчість та уяву дітей, допомагаючи їм зануритися у чарівний світ Королівства води.

Вихованці ЗДО №19 “Полуничка” ознайомились із дослідженням впливу музики на структуру води на прикладах музичних творів та побудували музичний ксилофон. Застосовуючи ІКТ – технології, елементи Stream-технології, діти спостерігали за дослідами забарвлення води, утворення вулкану з кольорової води. Використовуючи нетрадиційні засоби малювання на дерев’яному зрізі вихователька ознайомила дітей з новою технікою малювання (розташування ) за допомогою мастехіна, ознайомила та розповіла як розташовувати та змішувати фарби. Вкінці заняття діти представили свої роботи.

Під час обговорення учасники професійних спільнот підкреслили командну роботу та систему роботи педагогів, згуртованість дітей та подякували за обмін досвідом щодо впровадження інноваційних технологій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *