Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області»

Оголошення

про проведення конкурсу на зайняття посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької  міської ради Львівської області»

Найменування та місцезнаходження центру

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області».

Вулиця Тараса Шевченка, 21, місто Дрогобич, Львівська область, 82100

Найменування посади та умови оплати праці

Консультант комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області» за напрямами роботи:

  • консультант (повна загальна середня освіта, інформатична освітня галузь) – 0,5 ставки;
  • консультант (повна загальна середня освіта, математична освітня галузь або громадянська та історична освітня галузь) – 0,5 ставки.

Умови оплати праці: посадовий оклад консультанта центру відповідає    14 тарифному розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери. Оплата праці здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів, які претендують на посаду

На посаду педагогічного працівника (консультанта) призначається особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше як п’ять років, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до порядку, затвердженого засновником центру.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі

Особа, яка виявила бажання взяти участь у Конкурсі, подає (особисто або поштою) такі документи:

копію паспорта громадянина України;

копію реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру  фізичних осіб-платників податків;

письмову заяву про участь у конкурсі (додаток 1), до якої додається резюме у довільній формі;

копію трудової книжки;

копію (копії) документа (документів) про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста) із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

копію документа про загальну середню освіту;

письмову згоду на збір та обробку персональних даних (додаток 2).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у Конкурсі, може подавати додаткові документи щодо досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Кандидат відповідає за достовірність поданої ним інформації.

Місце та строки подання документів

Документи подаються особисто або поштою у комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області» з 29 липня 2022 року по 19 серпня 2022 року з 08.00 до 17.00 (п’ятниця – з 08.00 до 16.00) за адресою: вулиця Тараса Шевченка, 21, місто Дрогобич, Львівська область, 82100.

Дата, місце та етапи проведення конкурсу

Конкурсний відбір відбудеться 25 серпня 2022 року о 10.00 год у приміщенні відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

Конкурсний відбір переможців конкурсу проводитиметься за результатами кваліфікаційного іспиту – тестування, практичної роботи, публічної  та відкритої презентації моделі роботи з професійного розвитку педагогів.

Прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію про проведення конкурсу

Марчук Галина Григорівна, 2-71-64,  cprppdmr@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *