Підписано меморандум про співпрацю між Центром професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради та Управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області

Комунальна установа «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області» в особі директора  Галини Марчук, та Управління Державної служби якості освіти у Львівській області в особі начальника управління  Валентини Загреви, уклали між собою Меморандум про співробітництво. Угоду підписано з метою об’єднання зусиль реалізації державної політики у сфері освіти, зокрема з питань забезпечення якості освіти, та сприяння професійному розвитку педагогічних працівників шляхом консультативної та інформаційної діяльності.

Підписання відбулося за участі Анжели Стефанишин, начальниці відділу роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Львівській області. У межах реалізації угоди передбачено проведення спільних тематичних заходів: круглих столів, семінарів, лекцій, науково-практичних конференцій, майстер-класів, тренінгів, просвітницьких заходів,   що сприятимуть підвищенню якості освітньої діяльності закладів освіти Дрогобицької міської ради та вдосконалення їхньої внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Співпраця між Центром професійного розвитку Дрогобицької міської ради  та Управлінням Державної служби якості освіти у Львівській області – це конструктивне партнерство і консолідація зусиль, спрямованих на створення належного рівня якості освіти та якості освітньої діяльності у закладах освіти Дрогобицької міської територіальної громади.

Анжела Стефанишин, начальниця відділу роботи з експертами управління Державної служби якості освіти у Львівській області, та Галина Марчук, директор комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради Львівської області»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *