Тема академічної доброчесності об’єднала учителів гімназії №15 імені Степана Бандери

16 лютого 2021 року тема академічної доброчесності об’єднала учителів гімназії №15 імені Степана Бандери.

Олександра Пецкович, консультант ЦПРПП та Наталія Свойкіна, психолог ЦПРПП, провели майстерку «Поширення практик академічної доброчесності та педагогіки партерства».

Насичені сесії експертів ЦПРПП тривали довго й цікаво, бо презентували питання фундаментальних принципів академічної доброчесності та важливості доброчесності як культури. Окрему увагу відвели оглядові практик розвитку культури академічно доброчесного навчання у взаємодії між вчителем та учнем та як залучити батьків до розвитку культури академічної доброчесності.

Також обговорювали з учасниками майстерки, що академічна доброчесність базується на чесності, довірі, мужності, повазі, відповідальності та справедливості й для чого дотримуватися академічної доброчесності? Мужність полягає у вмінні сказати собі «ні», коли є можливість списати чи піти легшим шляхом. Це стосується не тільки учнів, а й учителів.

Захід пройшов у творчій, жвавій атмосфері, спікери та слухачі ставили один одному запитання, давали змістовні відповіді, обмінювалися думками, висували пропозиції щодо впровадження культури академічної доброчесності у навчальному закладі. Вдячні партнерам та всім учасникам за енергію, наснагу до навчання та досягнення довготермінових результатів задля забезпечення якості освіти у гімназії.

За матеріалами гімназії №15 ім. С. Бандери

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *