Відбувся семінар керівників закладів освіти

11 березня 2021 року центром професійного розвитку педагогічних працівників Дрогобицької міської ради спільно з відділом освіти проведено семінар керівників закладів  освіти Дрогобицької територіальної громади з теми «Документування управлінської діяльності закладу освіти» на базі Рихтицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

З вітальним словом до присутніх звернувся Петро Шев’як, начальник відділу освіти, який подякував директорам тих шкіл, учні яких взяли участь у міських конкурсах з нагоди 150-ї річниці з дня народження Лесі Українки, і  передав переможцям грамоти та цінні подарунки.

Під час семінару слухачі мали змогу поновити та закріпити теоретичні знання щодо ефективного і правильного документування управлінської інформації, оформлення організаційно-розпорядчих документів. Галина Марчук, директор центру професійного розвитку педагогічних працівників розглянула нормативно-правову базу щодо організації діловодства у закладі освіти та надала практичні поради щодо складання й оформлення номенклатури справ у закладі освіти, порядку її затвердження та реалізації, а також розповіла про те,  як скласти основний документ, що встановлює єдині вимоги щодо документування управлінської інформації та організації роботи з документами у закладі – інструкцію з діловодства. Про  порядок ведення трудових книжок працівників розповіла Ольга Олексюк, заступник начальника відділу освіти Дрогобицької міської ради. Наталія Жук, директор Рихтицької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, презентувала роботу свого закладу, розповіла про успішну реалізацію ряду проєктів та плани на майбутнє щодо розвитку школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *