Заключне засідання творчої майстерні «Розвиток соціально-громадянських компетентностей у розрізі наступності дошкілля – школа»

16.12.2022 у ЛОІППО відбулося заключне засідання творчої майстерні під керівництвом Ольги Банах « Розвиток соціально-громадянських компетентностей у розрізі наступності дошкілля – школа», учасниками якоЇ були вихователі- методисти ЗДО №15 “Лелеченька” Марина Федак, Лілія Уханська.

На цьому засіданні педагоги ділились своїми напрацюваннями. Ольга Банах підвела підсумки  роботи творчої майстерні, представила проєкт збірника матеріалів для вихователів і вчителів НУШ з даної теми. Ще у грудні методичний посібник пройде науково-методичну раду і буде доступний у цифровому варіанті на сайті інституту.

На засіданні були присутні директор ЛОІППО Павло Хобзей, заступниця директора з науково-педагогічної роботи Наталія Пастушенко. З приємністю подарували Ользі Володимирівні подяку від ЦПРПП ДМР, за вагомий внесок у професійний розвиток педагогів Дрогобицької МТГ.

Бажаємо пані Ользі творчих злетів, нових цікавих проєктів. Сподіваємось на подальшу співпрацю і дякуємо за набутий досвід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *