Всеукраїнський педагогічний марафон стратегічних сесій «Інновації в освітньому процесі ЗДО: суспільні запити, освітні тренди»

Для участі необхідно зареєструватися: 🔗https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdm8BcsjWx15…/viewformℹ Кожен зареєстрований учасник, котрий буде присутній на вебінарі та пройде тестування, отримає електронну версію сертифіката з вказаними годинами.

ПРОГРАМА МАРАФОНУ: 14.12.2021. 10:00-12:00 Всеукраїнський вебінар «Упровадження нових норм та Порядку організації харчування в закладах дошкільної освіти».

У рамках вебінару висвітлюватимуться питання про: упровадження нових норм та Порядку організації харчування в закладах дошкільної освіти; досвід роботи з організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти за новими нормами та Порядком (забезпечення продуктами харчування, алгоритм виконання норм харчування, труднощі, які виникають та їх подолання); організація дієтичного харчування в закладах освіти за новими нормами та Порядком;особливості проведення розрахунків та технологія приготування окремих груп страв; особливості планування примірного чотиритижневого меню на зиму; повноваження Держспоживслужби при перевірці закладів дошкільної освіти.📅

15.12.2021. 10:00-13:00 Стратегічна сесія «Інновації в освітньому процесі ЗДО: суспільні запити, освітні тренди»Під час стратегічної сесії висвітлюватимуться питання про: реформування системи дошкільної освіти в Україні: досвід, проблеми, перспективи; сучасний вимір змін у дошкільній освіті; актуальні питання діяльності закладів дошкільної освіти та шляхи їх розв’язання; традиції та інновації в освіті та вихованні дітей раннього віку; алгоритм формування системи забезпечення якості освіти у закладах дошкільної освіти; оцінка якості освітнього процесу в закладах дошкільної освіти за методикою ECERS-3; концепція виховання дітей у цифровому просторі.

16.12.2021. 10:00-13:00 Марафон «Інновації в освітньому процесі ЗДО: педагоги, батьки, діти. Віночок освітніх програм українського дошкілля»

Марафон охоплюватиме 9 блоків:

Блок 1. «ДИТИНА» – освітня програма для дітей від 2-х до 7-ми років.

Блок 2. «Впевнений старт» – освітні програми для дітей молодшого, середнього і старшого дошкільного віку.

Блок 3. «Стежинки у Всесвіт» – комплексна освітня програма для дітей раннього і передшкільного віку.

Блок 4. «STREM-ОСВІТА» – альтернативна програма формування культури інженерного мислення в дітей дошкільного віку.

Блок 5. «УКРАЇНСЬКЕ ДОШКІЛЛЯ» – програма розвитку дитини дошкільного віку.

Блок 6. ОСВІТА І ДОГЛЯД – освітня програма для дітей дошкільного віку.

Блок 7. «СВІТ ДИТИНСТВА» – комплексна освітня програма.

Блок 8. «Я У СВІТІ» – програма розвитку дитини від народження до шести років.

Блок 9. «СОНЯШНИК» – комплексна програма розвитку, навчання і виховання для дітей дошкільного віку.

Програмне забезпечення змісту дошкільної освіти (перелік навчальних видань, рекомендованих для використання в закладах дошкільної освіти).

Пряма трансляція відбудеться за покликаннями: 🔗https://www.facebook.com/uied.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *